Суміш для випічки пончиків
Пончики це улюблена випічка багатьох людей, це просто, смачно, демократично. Пончиками зручно перекусити між основними прийомами їжі, і використовувати як десерт до чаю і кави. Іншими словами пончики це випічка на кожен день. Але звичайно ж якщо вони виходять смачні і легкі. До того ж, до пончиків можна сміливо додавати будь-яке варення, мед, згущене молоко та інші солодощі для різноманітності смаку. І тому буде відмінно якщо Ви навчитеся швидко і легко випікати пончики.
Існує напевно величезна кількість рецептів приготування пончиків, хороші і не дуже, складні і прості, різних смаків. Торгова марка "Сто пудів" для полегшення життя господаркам, хто любить пекти пончики, випустила готову суміш для випічки пончиків. Точніше кажучи це набір продуктів, які знадобляться для випічки і перевірений рецепт. Вам не потрібно підбирати і перевіряти різні рецепти, виміряти під нього продукти, так як все вже зроблено в нашому продукті "Суміш для випічки пончиків".
У набір для приготування пончиків входить: суха суміш (борошно пшеничне в / г, цукор білий кристалічний, молоко сухе незбиране, сіль кухонна), цукрова пудра, дріжджі сухі. Ну і звичайно ж перевірений рецепт смачних пончиків. Згідно нашого рецепта необхідно виконати наступне:
Готову суміш і дріжджі висипати в глибоку ємність, перемішати. Поступово додати 300 мл теплої води і 2-3 ст.л. ложки рослинної олії. Замісити тісто руками. Накрити рушником або серветкою. Поставити в тепле місце до збільшення тесту в обсязі в два рази.
Викласти тісто на дошку, посипану борошном. Вимісити тісто руками. Розкачати тісто завтовшки півсантиметра. Порізати його на смужки шириною 1 см і довжиною 10 см. З смужок сформувати колечка. Також можна розділити тісто на однакові кульки, злегка придавити зверху і зробити отвір в середині. Пончики обсмажити до золотистого кольору з двох сторін у великій кількості розогретого масла на сковороді або у фритюрниці. Викласти пончики на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб позбутися зайвого жиру. Готові пончики посипати цукровою пудрою.