Борошно для випічки
Яку муку вибрати для випічки? Вибір борошна для випічки ґрунтується на властивості, якості і смаку. Звичайно ж, і це всім відомо, в більшості випадків для випічки використовується пшеничне борошно, різні сорти, які розрізняються величиною помелу і ступенем очищення. Традиційно найпопулярнішою борошном залишається пшеничне борошно вищого гатунку, при його використанні випічка добре піднімається і не черствіє. Але ось корисних мікроелементів в такому борошні вкрай мало.
Для випічки хліба також застосовуються різні види борошна - традиційно це пшеничне і житнє борошно. Змішуючи в різних пропорціях житнє і пшеничне борошно можна отримати смачний і корисний хліб. Подібні суміші борошна також добре підійдуть для пекарні, для випічки піци, різних булочок.
Останнім часом все більше людей дотримуються правильного харчування, і тоді для випічки можна застосовувати такі види борошна як спельтове, рисове, кукурудзяне, гречане, вівсяне, лляне. Ці та інші види борошна представлені в широкому асортименті в інтернет-магазині ТМ "Сто пудів".
Рецепти випічки з різних сортів борошна існують у великій кількості, на будь-який смак. Вибирайте яки Вам подобаються і пробуйте випікати нові види хліба, булочок, кексів, пирогів. А потрібне борошно для Вашого рецепту завжди можна придбати в нашому інтернет-магазині за вигідними цінами з доставкою в будь-яку точку України.