Борошно для пекарні

Борошно для пекарні хліба повинно відповідати стандартам якості прийнятим в галузі і відповідати виду випічки. Яку муку вибрати для випічки хліба?

Якісна мука, поряд з хорошими рецептами, це запорука успішності Вашої пекарні. Зараз люди дуже люблять коли є велика різноманітність і великий вибір випічки. Одноманітна випічка швидко набридає і відповідно падає купівельний попит. Щоб інтерес клієнтів до Вашої пекарні завжди був на високому рівні, випускайте різні види хліба і випічки. А борошно це головна сировина у виробництві хлібобулочних виробів. І сировину потрібно підбирати дуже якісно, ​​дотримуючись рецептами випічки.

Для простих видів хліба підійде пшеничне борошно, вищого, першого, другого сорту, на Ваш вибір відповідно до вартості хліба. Але як правило випічка бюджетного хліба, не приносить великого прибутку, ну хіба що при величезних обсягах у великих хлібозаводів. Для пекарні невеликого або середнього розміру, випічка бюджетного хліба потрібна в основному тільки для залучення клієнтів, а основний прибуток робиться при випічці нестандартних видів хліба. Ось тут Вам і приходить на допомогу великий асортимент борошна ТМ "Сто пудів".

Не варто також забувати, що зараз багато людей дотримуються правильного харчування, і не хочуть їсти хліб зі звичайної пшеничної муки. Тому потрібно пропонувати покупцям випічку з спельтовой, житній, сочевичної, вівсяної, гречаної, рисової або кукурудзяної муки. А є ще можливість купити для пекарні соєву, гарбузове, горохове, кунжутне, лляне, нутове борошно. Іншими словами, на будь-який запит у нас є потрібний Вам вид борошна. Особливу увагу хотілося б приділити борошні грубого помелу, або як її ще називають цільнозернових борошно. Вживання в їжу зернового хліба з борошна грубого помелу допомагає постачати в організм людини клітковину.

Головне у виборі борошна для пекарні хліба - це отримати якісний продукт, який сподобається Вашим клієнтам, і забезпечить Вам хороші продажі, що дозволить розвиватися і рости Вашому підприємству.