Млинці на всі смаки!

Млинці – це справжня класика, яка завжди викликає посмішки та задоволення, особливо коли мова йде про сніданок. Ця ніжна, ароматна та смачна страва полюбляється всіма. Вони стали важливою складовою частиною сніданкового меню в багатьох країнах світу.
 
Що робить млинці такими популярними на сніданок? По-перше, є суміші для випікання млинців, до складу яких входить все необхідне, а процес приготуваня - максимально простий . Це означає, що ви можете легко та швидко приготувати їх прямо вдома, навіть у будній ранок.
 
По-друге, млинці - це справжній виклик для фантазії. Існує безліч рецептів млинців, від класичних до гречаних, що дає вам можливість експериментувати зі смаками та текстурами. Ви можете додавати в тісто різноманітні начинки, такі як ягоди, сир, шоколад чи навіть ковбасу, створюючи унікальні смакові поєднання.
 
А ще одним з найпривабливіших аспектів млинців є їхня універсальність. Вони можуть бути подані як із солодкими, так і з солоними начинками, залежно від вашого настрою та переваг. Ви можете насолоджуватися млинцями з медом, сиропом, свіжими фруктами, або з додаванням солоних начинок, таких як м'ясо, риба чи овочі.
 
Щоб зробити ваше сніданок ще більш цікавим, ми пропонуємо вам декілька ідей для начинок до млинців:

Начинка для млинців з лососем та авокадо
(краще смакує з гречаними та кукурудзяними млинцями)
Інгредієнти:
сир "філадельфія" - 100г
авокадо - 50г
лосось слабосолений - 120г
кріп за смаком
цедра лайму за бажанням
Спосіб приготування: Млинці приготувати за рецептом на пакуванні. Авокадо почистити та нарізати соломкою. Слабосолений лосось нарізати тонкими слайсами. На дрібній тертці натерти цедру лайму та посипати нею лосось. На млинець намазати сир "філадельфію", викласти слайс риби, зверху авокадо. Завернути млинець рулетом та порізати на роли.
 
Начинка для млинців овочева
(краще смакує зі спельтовими млинцями)
Інгредієнти:
морква - 1шт
цибуля 
- 1шт

помідор - 1шт
оливкова олія - 10г
Спосіб приготування:  Млинці приготувати за рецептом на пакуванні. Цибулю, помідор та моркву почистити та подрібнити. Протушкувати на сковороді, змащеній олією, на повільному вогні до доготовності. Додати сіль та спеції за смаком. На млинець викласти начинку та завернути в рулет. Подавати до столу зі сметаною.

Начинка для млинців горіхова
(краще смакує з пшеничними та кукурудзяними млинцями)
Інгредієнти:
цукор - 100г 
вода - 100г
ядро волоського горіха - 1 склянка
Спосіб приготування:  Млинці приготувати за рецептом на пакуванні. Волоський горіх подрібнити блендером з щіпкою цукру. Воду довести до кипіння, додати цукор та варити поки сироп трохи загустіє. Млинці змастити горіховою пастою та полити цукровим сиропом. Завернути млинець рулетом


Начинка для млинців з сиром та бабаном
(краще смакує з пшеничними та кукурудзяними млинцями)
Інгредієнти:
сир кисломолочний - 300г 
банан - 1шт
сметана - 100мл
куряче яйце - 1шт
ванілін за смаком
цукор за смаком
Спосіб приготування: Млинці приготувати за рецептом на пакуванні. Банан порізати кубиками, змішати з сиром, сметаною та цукром. Додати ванілін та ретельно перемішати. Млинці намазати начинкою. Скрутити рулетики, викласти у форму для запікання, змазати рулетики курячим яйцем та запікати у духовій шафі протягом 10-15 хвилин при температури 180оС

 
Начинка для млинців "Жульєн з грибами"
(краще смакує з гречаними  млинцями)
Інгредієнти:​​​​​​​
філе куряче - 300г 
печериці - 150г
цибуля - 1шт
сметана - 100мл
сир твердий - 70г
сіль та спеції за смаком
рослинна олія для смаження

Спосіб приготування: Млинці приготувати за рецептом на пакуванні. Куряче філе порізати на невеличкі шматочки та обсмажити на сковорідці змащенній олією приблизно 10 хвилин. Додати до курки порізану напівкільцями цибулю та смажити ще 10 хвилин. Додати порізані печериці та смажити до випарювання рідини. Додати сіль, спеції, сир та сметану. Тушкувати 3-5 хвилин. Подавати в окремій тарілці до млинців або одразу нафпрширувати млинці начинкою

 
Крем для торту з млинців
(ідеальний варіант для кольорових млинців)
Інгредієнти:​​​​​​​
вершки 33%  - 250мл 
цукрова пудра - 100г
маскарпоне - 250г
шоколад черний - 100г
Спосіб приготування: Млинці приготувати за рецептом на пакуванні. Вершки збити міксером з цукровою пудрою. В окрему ємність висипати маскарпоне, поступово, перемішуючи міксером на середній швидкості, додати збиті вершки. Шоколад натерти на тертці, додати до вершкової маси з маскарпоне та швидко перемішати. Отриманим кремом змастити кожний млинець та зібрати тортик. Залишком крему змастити бік та верх торту. Залишити в холодильнику на 2 години


Отже, млинці на сніданок - це чудовий спосіб розпочати день з енергією та задоволенням. Завдяки їхній простоті, універсальності та смаковій різноманітності, вони завжди будуть виграшним варіантом для будь-якого сніданку. Насолоджуйтеся цими неймовірно смачними стравами та експериментуйте зі своїми улюбленими начинками, створюючи нові гастрономічні шедеври!