Що таке булгур?

Булгур що це?

Зварені, висушені і роздроблені зерна пшениці це і є крупа булгур. Як продукт харчування люди на Близькому Сході стали використовувати булгур приблизно 3500 років. В ті часи зібрані зерна пшениці варили у воді, потім розкладали на сонце і сушили. Жителі того регіону застосовували булгур в своєму щоденному раціоні харчування і готували з них різні страви. А в даний час крупу булгур знають у багатьох країнах світу.

Булгур що це за крупа?

Крупа булгур зустрічається різного розміру, так як все залежить від дроблення зерен пшениці. Ця крупа відмінна альтернатива нашим звичним крупам - рису і гречки. У нас найбільш відома і популярна турецька крупа булгур. Завдяки високій поживності каші з булгура відмінно підійдуть людям фізичної праці, так як дуже добре надовго втамовують голод, і дають відчуття насиченості. Зустрічаються різні сорти булгура, але загальне що їх об'єднує, це горіховий аромат і неповторний смак, який відрізняє цю крупу від інших злакових. Тому якщо Ви вирішили розширити свій асортимент харчування, то вибір якогось виду булгура це буде відмінним рішенням. Також відмінна риса булгура це те, що його не потрібно промивати, так як крупа вже пропарений.

Що приготувати з булгура?

Приготування булгура дуже просте - він вариться у воді до готовності, як і інша звичайна крупа. З булгура можна приготувати відмінний і поживний гарнір до м'яса або до риби. І крім того, можна приготувати різні страви.

  • булгур з грибами,
  • булгур з овочами,
  • булгур з вермішеллю,
  • булгур з італійськими травами,
  • булгур з курагою і родзинками,
  • булгур з яблуком і корицею.

І всі ці страви Ви можете купити на нашому сайті в фірмовому інтернет-магазині "Сто пудів".