Млинці кукурудзяні
Млинці кукурудзяні зазвичай виготовляються з додаванням кукурудзяного і пшеничного борошна. Ідеально для випічки кукурудзяних млинців підходить борошно дрібного помелу. Сам процес випічки трохи складніше ніж зі звичайної муки, але кукурудзяні млинці цього варті. А якщо у вас є хороша млинцева сковорода і готова суміш для випічки торгової марки "Сто пудів", то процес приготування кукурудзяних млинців перетворюється на справжнє задоволення. Головне це строго дотримуватися простих і нехитрих правил їх приготування. По-перше, готову суміш з кукурудзяного і пшеничного борошна потрібно розвести водою або молоком і дати настоятися близько години. Ідеально коли консистенція тесту нагадує рідку сметану, щоб млинці виходили тонкими. По-друге потрібно дуже добре розігріти сковороду і змастити робочу поверхню маслом. І нарешті акуратно виливати підготовлену суміш на сковороду, але ця навичка з'являється тільки досвідченим шляхом у кожного по своєму. Саме про це існує приказка "перший млинець комом".
Млинці з кукурудзяного борошна можна готувати на кефірі, на воді, на молоці, в залежності від Ваших переваг. Але основу для кукурудзяних млинців Ви знайдете в нашій готової суміші, яка вже містить повний набір продуктів: борошно пшеничне в / с, борошно кукурудзяне тонкого помелу, молоко сухе незбиране, яєчний порошок, цукор білий кристалічний, сіль кухонна, сода харчова, лимонна кислота. Підбір продуктів і їх кількість точно відповідає рецептом приготування кукурудзяних млинців. Саме тому вибір готової змести для випічки виглядає як найкращий варіант. Вам залишиться тільки дотримуватися рецепта і у Вас гарантовано вийдуть смачні млинці з кукурудзяного борошна. Складати млинці можна стопкою, і щоб вони не злипалися промащувати вершковим маслом.
Кукурудзяне борошно це подрібнені в порошок зерна кукурудзи. Вперше застосовувати кукурудзяну муку в їжу люди почали близько сімсот років тому на території Північної і Південної Америки. І з тих пір на основі кукурудзяного борошна готують велику кількість страв, які радують нас своїм неповторним смаком. Для приготування млинців використовують кукурудзяну муку дрібного помелу. Дуже широко кукурудзяна мука використовується в приготуванні кондитерських виробів, дитячого і дієтичного харчування, для панірування м'яса, овочів, риби, а також для виробництва кормів для тварин.